Egyéni, Online & CSoportos edzés

Dörnyei Éva

Egyéni, Online & CSoportos edzés

Dörnyei Éva

Dörnyei Éva: Táncos, Gerinctréning-, Stretching-, Jóga és Pilates oktató

1. Mivel foglalkozol a Feminessben és azon kívül?

Színházi táncos, tánc instruktori, jógakerék oktatói és pilates oktatói végzettséggel rendelkezem. Csoportos gerinctréning, gerincjóga, stretching és pilates órákat tartok a Feminess Mozgásstúdióban.

2. Hogyan vezetett ide az utad?

Egészen kicsi korom óta balettozom, néptáncolok, és modern táncolok. Táncosként volt szerencsém beutazni a világot, csodálatos helyeken jártam, szép élményekkel gazdagodtam. Az idő múlásával elkezdtem érezni a testemen a túlzott fizikai terhelést, és kimerültséget, mind testileg, mind lelkileg. Ekkor találtam rá a jógára, majd később a pilatesre, amelyek a mindennapjaim részévé váltak, és hatásukra sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam.

3. Milyen mozgásformát végzel a mindennapokban?

Világéletemben imádtam mozogni. Szeretek úszni, kirándulni, biciklizni. Kedvenc mozgásformáim közé tartozik a tánc, a pilates és a jóga.

4. Mi az a mozgással kapcsolatos gondolat, amit fontosak tartasz megosztani másokkal?

Szeretném a vendégeim mindennapjaiba beépíteni a mozgás örömét, hiszen a rendszeres testmozgás rendkívül nagy szerepet játszik az egészségmegőrzésben, a testi és szellemi felfrissülésben, és emellett serkenti a kreativitást, növeli a teljesítőképességet

Pilates

Online videótár

Kapcsolat

EGYÉNI, CSOPORTOS & ONLINE Órák

„Ne halogass, vágj bele! „