Egyéni, Online & CSoportos edzés

Stúdió

Egyéni, Online & CSoportos edzés

Stúdió

Mozgás Stúdiónk 2021 tavasza óta viseli a Feminess nevet. Korábban Test és Lélek Pilates Stúdió néven működött hosszú éveken keresztűl. A névváltozás egyik fő oka az volt, hogy ma már a pilates órák mellett Stretching, gerinctréning, gerincjóga és senior-torna is bekerült az órarendünkbe. Bár a nevünk elsősorban a hölgyeket szólítja meg, de ez senkit se tévesszen meg! Stúdiónk ajtaja mindenki elött nyitva áll nemtől, kortól, edzettségtől függetlenül. Az óratípusok mindegyike könnyen elsajátítható és önálló mozgásként is megállja a helyét, de kombinálható egyéb sportok mellé kiegészítő mozgásként is. Az órák felépítésében fontos szempont a fokozatosság és hogy a jelenlévők közül mindenki a saját szintjének megfelelően végezze a gyakorlatokat. Oktatóink mindegyike jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló szakember, ami nagy biztonságot jelent az óráinkat látogató vendégek számára. Tornáinkat különböző eszközök használatával igyekszünk változatosabbá, színesebbé tenni, mint a soft-ball, fittball, pilates-gyűrű, pilates-henger, súlyzó vagy gumiszalag. Vendégeink számára minden szükséges eszközt biztosítunk, ezért a kényelmes ruházaton kívül semmi mást nem kell hozniuk magukkal. 

Stúdiónk akár autóval, akár helyi buszjárattal egyaránt könnyen megközelíthető és a környéken ingyenes a tudnak parkolni!

Azoknak, akik nem tudnak a fix időpontban tartott kiscsoportos óráinkhoz igazodni, lehetőségük van személyre szabott, edzésre is. Két féle személyi edzést tartunk. Egyik, amikor matracon, illetve kiseszközökkel dolgozunk, a másik, a pilates reformergépes edzés.

Ez a mozgásforma azoknak tökéletes, akik karcsúak és szálkásak szeretnének lenni, nem vágynak izomtömeg-növelésre, de fontos számukra, hogy szép tartásuk legyen. Ez a módszer főképp a has-, hát- illetve a comb- és a farizmokat edzi, de karbantartja az egész testet.  A rugók segítségével és a gravitáció kiiktatásával nyújtó és erősítő gyakorlatokat kombináljuk. Így az izmok nem rövidülnek, hiszen erősítés mellett folyamatosan nyújtjuk is őket. Ha szálkás, karcsú, de tónusos izmokra vágysz, ez az edzésforma remek választás. 

Online videótár

Kapcsolat

Mozgásformák

  • PILÁTES
  •  STRETCHING
  • GERINCTRÉNING
  • GERINCJÓGA
  • NORDIC WALKING

EGYÉNI, CSOPORTOS & ONLINE Órák

„Ne halogass, vágj bele! „