Egyéni, Online & CSoportos edzés

Életmód Tábor

Egyéni, Online & CSoportos edzés

Életmód Tábor

2009 óta szervezek táborokat, ahogy azokat korábban neveztem, Holisztikus Wellnes  Hétvégéket. Az évek során a szerzett tapasztalat és a változó igényeknek megfelelve, folyamatosan változott, formálódótt. Fontos szempont a programok változatossága, hogy azoknak se legyen unalmas, akik sokadjára vesznek részt ezeken az elvonulásokon.

Az életmódtábor alapja, a holisztikus szemlélet. TEST – LÉLEK – SZELLEM! Vagyis mind három szinten való megélés, vagy ha szükséges, a változtatások, de ez már egy következő lépés.  (Ez egyéni)

A táborok elsődleges célja, a kikapcsolódás, kiszakadás a napi rutinból, ismerkedés új emberekkel, esetleg más szemlélettel. Lehetőség arra, hogy az egyén magára figyeljen, kilépjen a hétköznapok sodrásából.

Ezeket a néhány napos elvonulásokat a finom, egészséges ételek, sok mozgás, önismeret, új emberi kapcsolatok, ismerkedés, hasznos információk teszik kerekké. Mindenki másért jön. Van, aki pihenni szeretne, van, aki minél többet mozogni, levegőn lenni. Mindenki azt teszi, ami épp jól esik neki, mert minden program fakultatív.

Változatos programokkal és időről-időre megújuló helyszínnel várok továbbra is régi és az új táborozni vágyókat!

Facebook oldalunkon tájékozódhatsz következő táborunk időpontjáról és programjáról. https://www.facebook.com/feminessmozgasstudio/

Polhammer Anna
Dr. Németh Dóra

Online videótár

Kapcsolat

EGYÉNI, CSOPORTOS & ONLINE Órák

„Ne halogass, vágj bele! „